ADIDAS

Afspil video om ADIDAS

Opgaven

Vision

LION Creative har leveret en fortryllende reklamekampagne til ADIDAS, ledet og produceret af den talentfulde fotograf Anders Hald. Kampagnen kaster et magisk lys på “Back To School” Temaet med en smuk fortolkning af børn i forskellige farveuniverser, alt sammen iført ADIDAS’ seneste kollektioner af tøj og sko.

Med et fokus på både æstetik og funktionalitet, er ADIDAS’ nye kollektioner præsenteret på en forfriskende og inspirerende måde. Børnene i kampagnen udstråler glæde og selvtillid, mens de viser ADIDAS’ tøj og sko i en autentisk skolekontekst.

Fotograf Anders Hald har formået at fange øjeblikke af leg, læring og venskab i hver eneste billedramme. Hver farveunivers fortæller sin egen historie og skaber en dyb forbindelse til målgruppen.

ADIDAS’ “Back To School” kampagne er ikke kun en reklame for tøj og sko, men en fejring af børns individualitet og potentiale. Den inspirerer til at omfavne skoleåret med stil og selvtillid.

Filmen er optaget, graded og klippet af LION Creative´s DOP Aleksander Stokkebro.

Karina Paludan
Karina PaludanHead of Marketing, MEGGITT
Læs mere
"Fantastisk eksekvering fra idé tli produktion til resultat! Filmen er et kæmpe hit både internt som eksternt hos samarbejdspartnere og kunder. Kæmpe ros til hele LION Teamet. Vi er meget begejstrede for filmen og den vækker stor glæde både internt blandt medarbejdere og hos vores samarbejdspartnere."