Digital Marketing

Online markedsføring med hjertet.
Oplev hvad digital marketing kan gøre for din forretning.

Google Ads

Din genvej til topplaceringer i Googles søgeresultater.

Facebook Ads

Facebook og Instagram er det foretrukne medie til branding.

LinkedIn Ads

Udvid dit netværk og få kvalificerede leads.

YouTube

Bliv synlig på internettets næststørste søgemaskine.

Kender du det, når nogen snakker

fuldstændig over hovedet på dig med smarte “buzz” marketing termer? Den type marketing konsulenter har desværre givet branchen et dårligt image, og det vil vi lave om på.

Selvom marketing kan være en kompleks sag, tror vi på, at simpel kommunikation er nøglen til succes. Vi vil ikke smide smarte buzzwords efter dig, for vi ved, at det bare kan forvirre og frustrere. I stedet vil vi tage alt helt ned i øjenhøjde, så alle er med.

Hos LION Creative snakker vi nemlig altid i øjenhøjde til vores kunder, så alle er med på i hvilken retning vi skal hen, og hvorfor.
Det er nemlig essentielt for samarbejdet, at kommunikationen er klar og tydelig.
Og desuden tror vi også på, at udføre vores arbejde med hjertet.

Er vi overhovedet et match?
Inden vi går ind i et samarbejde, plejer vi at holde et gratis, indledende møde. Her snakker vi om, hvor jeres virksomhed er idag, hvor I ønsker at flytte forretningen hen – og så finder vi ud af, om vi er et match. Kan vi hjælpe jer derhen hvor I skal, og er vi det rette match for hinanden? 
Lidt ligesom en date. Hvis kemien ikke er der fra starten, så vil vi takke pænt nej tak til et samarbejde.

Når vi hjælper vores kunder

med digital marketing, så kigger vi på, hvordan I når jeres mål, laver en konkurrent analyse og ser på, hvad vi skal gøre for at nå derhen.

Hos LION Creative yder vi en 360 graders løsning, hvor vi optimerer på flere flader af jeres brand.

Vi tilbyder bl.a. at skærpe jeres online tilstedeværelse vha. skarp storytelling, søgemaskine optimering (SEO), rådgivning om den rette social media strategi, email marketing og mere til.

Vi forstår, at ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi tid til at forstå dine unikke behov og målsætninger, så vi kan udvikle en skræddersyet strategi, der passer til din forretning.

Vores tilgang er altid kundefokuseret, og vi stræber altid efter at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi tror på, at en stærk online tilstedeværelse er afgørende for, at opnå succes i den digitale verden.

Så lad os tage fat på dit online-markedsføringseventyr sammen! Vores dedikerede team af eksperter indenfor hver deres felt, har de færdigheder og erfaringer, der kræves for at løfte dine online-aktiviteter til næste niveau.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, book et gratis, indledende møde og hør hvordan, vi kan hjælpe dig videre.

UDVALGTE CASES

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »

MAGASIN

Disse 3 reklamespots er produceret for Magasin i forbindelse med deres nye kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP, Aleksander Stokkebro.

Se case her »

MEGGITT

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGIT er som firma og vise produkter i verdensklasse.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Rasmus Buch
Rasmus BuchFounder, Buch Construction
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
Anouska Wage
Anouska WageTalent Acquisition Specialist, KPMG
Læs mere
I have had the pleasure to work with LIONCreative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Jeanette Velling
Jeanette VellingFounder, Hairsmile
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Kim Schustin
Kim SchustinManager, Frislund Racing
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.