Digital Marketing

Vi gør dig til en succes! Skab vækst og succes med digital marketing.

Oplev hvad digital marketing kan gøre for din forretning.
Google Ads

Google Ads

Din genvej til topplaceringer i Googles søgeresultater.

Facebook Ads

Facebook Ads

Facebook og Instagram er det foretrukne medie til branding.

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads

Udvid dit netværk og få kvalificerede leads.

YouTube 1

YouTube

Bliv synlig på internettets næststørste søgemaskine.

Har du prøvet at smide en masse penge ud af vinduet?

Okay måske ikke så bogstaveligt… Men har du så prøvet at hyre en marketing konsulent, som lovede dig guld og grønne skove? Og efter noget tid, finder du ud af, at der ikke kommer nogle resultater, det var bare varm luft og tom “salgssnak” fra endnu en marketing guru? 

Den type marketing konsulenter har desværre givet branchen et dårligt image, og det vil vi lave om på.

Er Digital Marketing svært?

Selvom digital marketing kan være en kompleks sag, tror vi på, at simpel kommunikation er nøglen til succes. Vi vil ikke smide smarte marketing buzzwords efter dig, for vi ved, at det bare kan forvirre og frustrere. Vi tror på at snakke i øjenhøjde og vi gør det vi gør med hjertet.

Føler vi, at vi kan hjælpe dig med vores digitale marketing værktøjer, efter vores første møde. Ja så vil vi præsentere en nem og overskuelige marketing plan med tydelige delmål og mål, så du nemt kan følge med.

Og kan vi ikke hjælpe dig, så siger vi også det – og anbefaler gerne nogle, der kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Hos LION Creative snakker vi nemlig altid i øjenhøjde til vores kunder, så alle er med på i hvilken retning vi skal hen, og hvorfor.

Det er nemlig essentielt for samarbejdet, at kommunikationen er klar og tydelig for alle parter.

Digital Marketing Specialist

Vælger du os som din digitale marketing partner, så får du tilknyttet en fast Digital Marketing Specialist, som altid står til rådighed og hjælper med at maksimere din online synlighed og opnå vækst i det digitale landskab.

Vi fokuserer på at forstå dine kunders behov og opbygge meningsfulde forbindelser med dem. Gennem overvågning og analyse af resultater, vil din nye Digitale Marketing Specialist tilpasse sig løbende for hele tiden at sikre optimale resultater for dig.

Digital Marketing København - LION Creative
Når vi hjælper vores kunder med Digital Marketing

– så kigger vi på, hvordan I når jeres mål, laver en konkurrent analyse og ser på, hvad vi skal gøre for at nå jeres ønskede mål.

Hos LION Creative er vi specialiserede i visuel storytelling, herunder de elementer der hører ind under den visuelle paraply: produktion af video og billeder, webdesign og digital marketing.

Så istedet for, at I skal have en hovedpine med at finde andre leverandører ude i byen, kan vi levere det meste indenfor Digital Marketing. Og det vi ikke selv kan, kender vi nogen i branchen der kan.

Vi forstår, at ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi tid til at forstå dine unikke behov og målsætninger, så vi kan udvikle en skræddersyet strategi, der passer til din forretning.

Vi leverer altid over forventning

Vores tilgang er altid kundefokuseret, og vi stræber altid efter at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi tror på, at en stærk online tilstedeværelse er afgørende for, at opnå succes i den digitale verden.

Så lad os tage fat på dit online-markedsføringseventyr sammen! Vores dedikerede team af eksperter er klar til at løfte dine online-aktiviteter til næste niveau.

Vi glæder os til at samarbejde med dig, book et indledende møde og hør hvordan, vi kan hjælpe dig frem til dit mål.

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af visuel storytelling, men vi er mest optagede af at hjælpe dig!

0 år
Videoproduktion
0 år
Digital Marketing
0 +
Hjemmesider
0 +
Reklame & Animationsfilm

UDVALGTE CASES

LION Creative Showreel - video og videoproduktion København

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »
ADIDAS

ADIDAS

Reklamekampagne for ADIDAS i tæt samarbejde med Fotograf Anders Hald, prisvindende børnefotograf. Filmet og produceret af LION Creative.

Se case her »
Cafe sokkelund

CAFÉ SOKKELUND

Vision med denne film, var at vise oplevelsen, maden og hele den gode stemningen på Café Sokkelund & Brasserie, beliggende på Frederiksberg.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Buch Construction
Buch ConstructionRasmus Buch, Founder
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
KPMG
KPMGAnouska Wage, Talent Acquisition Specialist
Læs mere
I have had the pleasure to work with LION Creative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Balance 2 Perform
Balance 2 PerformRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central rolle i tilblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har stået overordnet for både website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem årene og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske kræfter hos LION Creative.
Hairsmile
HairsmileJeanette Velling, Stifter
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Finanssektorens UddannelsesCenter
Finanssektorens UddannelsesCenterMartin Hjortshøj, Chef for Digital Læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Martin fra LION Creative efter flere anbefalinger. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer indenfor animationsvideoer og reklamefilm. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Eva Fischer
Eva FischerEva Fischer, Ekspert i Familievirksomheder
Læs mere
LION Creative har produceret min nye, flotte hjemmeside og har stået for al videoproduktion og billeder på min platform og SoMe kanaler. Jeg er utrolig glad for den ekspertise jeg hele tiden får, det er enormt vigtigt for mig, at jeg har samarbejdspartnere, som kan hjælpe med de strategiske, digitale værktøjer, så jeg kan holde fokus på de ting, som jeg er bedst til. Nemlig at rådgive familievirksomheder.
Frislund Racing
Frislund RacingKim Schustin, Manager
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.
MEGGITT
MEGGITTKarina Paludan, Head of Marketing
Læs mere
Hos MEGGITT havde vi brug for en professionel video om vores firma og vise til verden hvad vi laver og menneskene bag vores brand. Vi havde fået anbefalet LION Creative af nogle gode kollegaer i branchen, og WOW hvor er vi bare SUPER GLADE og overvældede af det SUPER FLOTTE resultat. Den film som LION Teamet har produceret vækker stor glæde blandt alle vores ansatte og samarbejdspartnere.