Motion Graphics video

Få lavet unikke motion graphics videoer, der skiller dig ud fra mængden.

Professionelt look

Bliv taget seriøst af dine kunder ved at vise din virksomhed, dine produkter / services på en troværdig og autentisk måde.

Få flere salg

Med overbevisende motion graphics video i høj kvalitet og med skarp kommunikation, tiltrækker du flere kunder til din forretning.

Unfair fordel

Mennesker er draget af storytelling. Brug motion graphics som dit hemmelige våben og vind markedsandele fra dine konkurrenter.

Livet er for kort

til at skræmme kunderne væk med dårlig video, der ikke performer.
Vi ved hvor meget det kræver at drive en virksomhed.
Du fortjener professionel video, der giver dig succes og tiltrækker flere kunder.

Brug Motion Graphics til at gøre dit brand autentisk - og sælg mere!

Video kan noget, som intet andet medie formår.

Med video kan du skabe noget autentisk, som rammer din målgruppe i langt højere grad end eksempelvis billeder, tekst eller lyd. Når du bruger video til at markedsføre dit brand eller din virksomhed, så kan du skabe magi og gøre dit brand utroligt attraktiv overfor din målgruppe – både eksisterende kunder men også nye kunder, som endnu ikke har hørt om dit brand.

Video er faktisk det tætteste din målgruppe kommer på at opleve dig, din virksomhed og dine produkter og services “live”, hvis videoen – vel at mærke – bliver produceret ordentligt med dine værdier og budskaber i fokus.

Motion Graphics videoer kan noget helt unikt.

Vil du have dit brand til at skille sig ud fra mængden? Er du klar til at gøre din virksomheds kommunikation levende og engagerende? Hos LION Creative er vi her for at hjælpe dig med netop det.

Vi er specialister i at skabe unikke, høj kvalitet Motion Graphics videoer, der kan formidle dit budskab klart, fængende og professionelt. Vi forstår, at hver virksomhed er unik – og det er din historie også. Vores mission er at fortælle din historie på en måde, der virkelig skiller sig ud og fanger opmærksomhed.

Hvorfor vælge Motion Graphics? Motion Graphics videoer er en effektiv måde at tiltrække og fastholde kunder på. De gør kompleks information let at forstå, øger interaktionen og forbedrer kundens oplevelse med dit brand.

Hvorfor vælge os? Vi er et team af dedikerede, kreative og erfarne motion graphic designere. Vi forstår, hvor vigtigt det er at levere et produkt, der ikke kun ser fantastisk ud, men også har en dybere mening og formål.

Vores Proces: Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen. Vi starter med at forstå din vision, dine mål og din målgruppe. Dernæst udvikler vi et unikt og personligt storyboard, der spejler din virksomheds identitet. Efterfølgende bliver storyboardet bragt til liv med avanceret teknologi og kreative teknikker, som sikrer, at din video er både smuk og effektiv.

Det er tid til at skabe noget fantastisk sammen. Lad os hjælpe dig med at bringe din virksomheds historie til live på en måde, der ikke bare fanger opmærksomhed, men også forbliver i hukommelsen.

Eksempler på Motion Graphics videoer vi har produceret

Explainervideo for VISMA / Dataløn

Motion graphics videoer er animerede grafikker, der kombinerer typografi, illustrationer, former, symboler, overgange og lydeffekter for at skabe dynamisk visuelt indhold. Dette alsidige medie bruges til reklame, uddannelses- og forklaringsvideoer samt underholdning. Virksomheder udnytter motion graphics til at fremvise deres brand eller forklare komplicerede koncepter.

Afspil video om Visma LION Media 1
Afspil video om VideoScreenshot Vimeo 0’10” (1)

Motion Graphics video til Fjernvarmens Informationsfond

Motion graphics videoer er animerede grafikker, der kombinerer typografi, illustrationer, former, symboler, overgange og lydeffekter for at skabe dynamisk visuelt indhold. Dette alsidige medie bruges til reklame, uddannelses- og forklaringsvideoer samt underholdning. Virksomheder udnytter motion graphics til at fremvise deres brand eller forklare komplicerede koncepter.

Motion Graphics video til Fjernvarmens Informationsfond

Motion graphics videoer er animerede grafikker, der kombinerer typografi, illustrationer, former, symboler, overgange og lydeffekter for at skabe dynamisk visuelt indhold. Dette alsidige medie bruges til reklame, uddannelses- og forklaringsvideoer samt underholdning. Virksomheder udnytter motion graphics til at fremvise deres brand eller forklare komplicerede koncepter.

Afspil video om VideoScreenshot Vimeo 0’10” (2)
Afspil video om VideoScreenshot Vimeo 0’08”

Motion Graphics video for Glostrup Forsyning

Er du på udkig efter en fængende og moderne måde at præsentere din virksomhed, produkt eller tjeneste på? Overvej potentialet i vores state-of-the-art Motion Graphics videoer. De er et kraftfuldt værktøj, der kan gøre selv de mest komplekse koncepter enkle, forståelige og engagerende.

Vi er eksperter i at designe og producere Motion Graphics videoer, der kombinerer fængende visuelle elementer med klar og præcis kommunikation.

Motion Graphics Video konverterer langt bedre end andre medier

Hvis du leder efter en professionel video produktion til et kommende projekt, så kan vi løfte din produktion til nye højder.
Vores hold af dygtige fagfolk vil imødekomme alle dine behov og sikre, at din vision bliver til virkelighed.

Derudover tager vi altid vores kunders budgetter i betragtning og skræddersyr vores tjenester, så de passer indenfor rammerne.
Vores mål er at give dig det højeste kvalitetsprodukt til en overkommelig pris, og vi er altid åbne for at diskutere muligheder, der fungerer for dig.
Hvis du føler dig overvældet, så fortvivl ikke, vi vil guide dig gennem processen og rådgive dig om, hvad der fungerer bedst for dit projekt.

Kontakt os i dag og anmod om en kreativ session. Vi glæder os til at arbejde med dig og give liv til din vision.

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af visuel storytelling, men vi er mest optagede af at hjælpe dig!

0 år
Videoproduktion
0 år
Digital Marketing
0 +
Hjemmesider
0 +
Reklame & Animationsfilm

UDVALGTE CASES

LION Creative Showreel - video og videoproduktion København

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »
ADIDAS

ADIDAS

Reklamekampagne for ADIDAS i tæt samarbejde med Fotograf Anders Hald, prisvindende børnefotograf. Filmet og produceret af LION Creative.

Se case her »
Cafe sokkelund

CAFÉ SOKKELUND

Vision med denne film, var at vise oplevelsen, maden og hele den gode stemningen på Café Sokkelund & Brasserie, beliggende på Frederiksberg.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Buch Construction
Buch ConstructionRasmus Buch, Founder
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
KPMG
KPMGAnouska Wage, Talent Acquisition Specialist
Læs mere
I have had the pleasure to work with LION Creative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Balance 2 Perform
Balance 2 PerformRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central rolle i tilblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har stået overordnet for både website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem årene og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske kræfter hos LION Creative.
Hairsmile
HairsmileJeanette Velling, Stifter
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Finanssektorens UddannelsesCenter
Finanssektorens UddannelsesCenterMartin Hjortshøj, Chef for Digital Læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Martin fra LION Creative efter flere anbefalinger. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer indenfor animationsvideoer og reklamefilm. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Eva Fischer
Eva FischerEva Fischer, Ekspert i Familievirksomheder
Læs mere
LION Creative har produceret min nye, flotte hjemmeside og har stået for al videoproduktion og billeder på min platform og SoMe kanaler. Jeg er utrolig glad for den ekspertise jeg hele tiden får, det er enormt vigtigt for mig, at jeg har samarbejdspartnere, som kan hjælpe med de strategiske, digitale værktøjer, så jeg kan holde fokus på de ting, som jeg er bedst til. Nemlig at rådgive familievirksomheder.
Frislund Racing
Frislund RacingKim Schustin, Manager
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.
MEGGITT
MEGGITTKarina Paludan, Head of Marketing
Læs mere
Hos MEGGITT havde vi brug for en professionel video om vores firma og vise til verden hvad vi laver og menneskene bag vores brand. Vi havde fået anbefalet LION Creative af nogle gode kollegaer i branchen, og WOW hvor er vi bare SUPER GLADE og overvældede af det SUPER FLOTTE resultat. Den film som LION Teamet har produceret vækker stor glæde blandt alle vores ansatte og samarbejdspartnere.