CASES

Se udvalgte kunde cases

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Læs mere »

MAGASIN

Disse 3 reklamespots er produceret for Magasin i forbindelse med deres nye kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP, Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

MEGGITT

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGIT er som firma og vise produkter i verdensklasse.

Læs mere »

UNILEVER

Unilever skulle have produceret nogle film i forbindelse med en mad kampagne. Filmet og klippet af LION Creatives DOP Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

MENTRAX

Opgaven for Mentrax var, at producere en film med temaet “Forældre i en digital verden”. Filmen er produceret i tæt samarbejde med Mazen.

Læs mere »

FRIT LØB

Disse musikvideoer er produceret for bandet FRIT LØB. Filmet, colorgradet og klippet af LION Creative´s DOP Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

NIKOLAJ FISCHER

Stuntfilm for Nikolaj Fischer. Den norske mester i folkedans var gennem et længere træningsforløb som stuntman. Denne film viser resultatet.

Læs mere »

BUNDGAARD

Bundgaard skulle have produceret nye film for deres nye sko kollektion. Denne film er produceret af LION Creatives DOP Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

KPMG

Her kan du se 3 udvalgte film cases vi har lavet for KPMG. Alle film er vidt forskellig. Vi har stået for både idé, manus og produktion.

Læs mere »

MINI A TURE

Kampagnefilm for børne tøj brandet MINI A TURE. Denne reklamefilm er produceret af LION Creatives DOP Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

SOCIAL CLUB

Denne reklame er produceret for Social Club i forbindelse med deres kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP Aleksander Stokkebro.

Læs mere »

ADAM & NOAH

Trailer til Adam & Noah´s show “Farvel & tjak” i Royal Arena. LION Creative fulgte Adam & Noah backstage på deres Tour i Danmark. Traileren var til TV og SoMe.

Læs mere »

UNICEF

I denne film møder vi UNICEF´s generalsekretær, som fortæller om UNICEF´s arbejde og vigtigheden af Lean Fundraising.

Læs mere »

AC TONE BYG

Denne reklamefilm er produceret for murervirksomheden A. C. Tone Byg. En virksomhed med god humor og fart over feltet, som filmen afspejler.

Læs mere »
Visma_LION Media_1

VISMA

Denne film er produceret til VISMA / Dataløn af LION Creative´s kreative VFX / Motion Graphics Team Chris & Tine.

Læs mere »