WordPress Hjemmesider

Vi designer brugervenlige WordPress hjemmesider, der tiltrækker flere kunder til dit brand

Se eksempler på wordpress hjemmesider her:

FrontRowMedia

Digital Marketing Konsulent

Besøg siden

KLIK HER

Et Frit Sind

Selvindsigt & Selvudvikling

Besøg siden

KLIK HER

Balance2Perform

Krop & Psyke Er I Centrum

Besøg siden

KLIK HER

Louise Stage

Ejendomskonsulent

Besøg siden

KLIK HER

BUCH Construction

Tømrervirksomhed

Besøg siden

KLIK HER

Salon Ofia

Frisør Frederiksberg

Besøg siden

KLIK HER

Karsten Hede

Digital Artist & Photographer

Besøg siden

KLIK HER

A.C. Tone Byg

Alt fra renovering til bybyggeri

Besøg siden

KLIK HER

TanningDanmark

Professionel Spray Tan

Besøg siden

KLIK HER

Team JIYO

Parkour & Street kunstnere

Besøg siden

KLIK HER

Choice Manager

Forfatter & JobCoach

Besøg siden

KLIK HER

Eva Fischer

Foredragsholder & Rådgiver

Besøg siden

KLIK HER

ADD Klinikken

Udredning & Behandling

Besøg siden

KLIK HER

Offshore Klinikk

Sjømanns & Petroleumsattest

Besøg siden

KLIK HER

Held in Love

Kropsterapi

Besøg siden

KLIK HER

Bogvægten

Boganmeldelser

Besøg siden

KLIK HER
design af professionel wordpress hjemmeside

En WordPress Hjemmeside er en god investering for din forretning

I dag tjekker dine kunder ofte din hjemmeside, før de handler med dig. Ved at have en opdateret, moderne WordPress hjemmeside, viser du dig selv som mere kompetent og troværdig.

Vi kan både optimere din nuværende hjemmeside, så den står helt skarpt eller vi kan designe en helt ny hjemmeside i wordpress til dig med udgangspunkt i dine ønsker. Du ejer selv din hjemmeside. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – det mener vi nemlig er god købmandsskik.

Vi tror på godt design! Derfor laver vi flotte wordpress hjemmesider, som hjælper dig med at tiltrække nye kunder, så du kan holde fokus på de ting, du er bedst til.

10 gode grunde til at vælge os:

Sådan er WordPress Hjemmeside Design processen:

Step 1

Indledning

Vi tager os tid til at forstå dine behov, dine ønsker og din forretning. Vi starter med en grundig behovsafdækning, som danner fundamentet for et godt samarbejde.

Step 2

Design

Når indhold er modtaget / sat i produktion, begynder vi at designe din nye wordpress hjemmeside. Vi præsenterer i første runde en forside og enkelte undersider, som du godkender.

Step 3

Tilretning

Hvis der er rettelser i forhold til første udkast, retter vi til. Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden.

Step 4

Lancering

Når du er tilfreds med designet af din nye wordpress hjemmeside, lancerer vi siden og hjælper med at få den godt fra start med backup, opsat tracking o.l. Tillykke med din nye hjemmeside.

professionelt hjemmeside design

Hvorfor investere i en professionel hjemmeside i wordpress?

Flere henvendelser

Vi har mange års erfaring i at bygge hjemmesider. Når vi designer din wordpress hjemmeside, bruger vi sprog, der konverterer dine besøgende til faste kunder.

Professionelt indtryk

Din hjemmeside er dit brand eller "butik" online. Vi sørger for, at du opleves professionel og troværdig overfor potentielle kunder, der besøger din wordpress hjemmeside.

Bedre brugeroplevelse

Vi sørger for, at dine besøgende nemt kan finde dine services og produkter, når de er inde på din hjemmeside. Vi sørger for at optimere din hjemmeside til både mobil, tablet og stationær.

Sikker hjemmeside

Vi sørger for, at din hjemmeside er SSL certificeret og altid lever op til de seneste sikkerhedsforanstaltninger. Med løbende vedligeholdelse, backups og opdateringer sørger vi for, at din hjemmeside altid er up to date.

Stor ekspertise indenfor design af wordpress hjemmesider

Vi har designet mere end 2.000 hjemmesider til alle slags brancher og virksomheder gennem årene. Med vores brede erfaring indenfor Webdesign i blandt andet WordPress, ved vi hvad der virker og hvordan du kan skille dig ud fra dine konkurrenter.

Med vores ekspertise indenfor SEO (søgemaskineoptimering) sørger vi for, at din nye hjemmeside er google-venlig, så du rangerer højt organisk på søgemaskinerne, så din målgruppe har nemt ved at finde din virksomhed og dine produkter / services.

Vi tror på at flotte hjemmesider og godt hjemmeside design sælger, hvis det samtidig kommunikerer dine værdier og budskaber på en tydelig og professionel måde.

Vi glæder os til at lave en unik og skræddersyet hjemmeside til din virksomhed, som du kan være mega stolt over. En autentisk hjemmeside der repræsenter dig og dine værdier, så du tiltrækker flere kunder.

BALANCE 2 PERFORM
BALANCE 2 PERFORMRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central role i filblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har staet overordnet for bade website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem arene og ser frem til et fortsat stark samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske krafter hos LION Creative.
CoolKits Entertainment
CoolKits EntertainmentJim Morrison, singer and poet
Læs mere
The languages only differ in their grammar, their pronunciation and their most common words. Everyone realizes why a new common language would be desirable: one could refuse to pay expensive translators.

Responsivt WordPress Webdesign

Fleksibel hjemmeside

Specialdesignet Hjemmeside til dig

Vores hjemmesider er designet specielt til dig og din virksomhed,
– vi bruger ikke skabelondesigns

Vores fokus er at levere en fantastisk oplevelse med lækkert design, skarpe landingssider og en lynhurtig responstid. Med vores grundige søgeordsanalyser sikrer vi, at din hjemmeside opnår en optimal placering på Google.

Vi vil gerne holde dig opdateret om den relevante trafik på din hjemmeside, og derfor tilbyder vi avanceret tracking-funktionalitet. Vores hjemmesider er også webtilgængelige og opdateres dagligt i skyen. Og selvfølgelig er de GDPR-godkendte, så du kan være tryg ved håndteringen af data.

Da vi bygger vores hjemmesider i WordPress, får du masser af fleksibilitet og mulighed for at videreudvikle din hjemmeside, hvis behovet opstår.

Med WordPress kan du nemt og hurtigt administrere indholdet på din hjemmeside på en enkel måde. Hvis du for eksempel ønsker at udsende nyhedsbreve, oprette en blog eller tilknytte en webshop, er det nemt klaret.

Med WordPress systemet er det også nemt at udvide din hjemmeside, hvis du har brug for links til sociale medier eller ønsker at oprette en side for medlemmer af en forening. Vi er her for at imødekomme dine specifikke behov og sikre, at din hjemmeside er både effektiv og fleksibel.

Unikke hjemmesider

Hjemmeside der skiller sig ud

Vi er specialiserede i at skabe professionelle og unikke hjemmesider, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af at have en hjemmeside, der er i overensstemmelse med din vision, og derfor udvikler vi dem på WordPress-platformen. Dette sikrer, at alle elementer som billeder, dokumenter, lyd og video altid understøttes, så din hjemmeside fungerer præcis som du ønsker det.

Med WordPress får du ikke bare en hurtig og pålidelig hjemmeside, men også en platform, der er nem at videreudvikle, hvis behovet skulle opstå. Vi stræber efter at skabe ekstra værdi for vores kunder ved at kombinere vores kompetencer inden for design og SEO i udviklingen af WordPress-hjemmesider. Vi ønsker altid at overgå vores kunders forventninger og vi er kendt for at have en kort responstid, når du har brug for en ny hjemmeside eller ønsker at videreudvikle en eksisterende.

Vi er passionerede omkring at levere kvalitet og skabe hjemmesider, der skiller sig ud.

Lad os hjælpe dig med at opbygge en hjemmeside, der ikke kun imponerer dine besøgende, men også leverer resultater for din virksomhed.

Kontakt os i dag, og lad os skabe noget unikt sammen.

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af visuel storytelling, men vi er mest optagede af at hjælpe dig!

0 år
Videoproduktion
0 år
Digital Marketing
0 +
Hjemmesider
0 +
Reklame & Animationsfilm

UDVALGTE CASES

LION Creative Showreel - video og videoproduktion København

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »
ADIDAS

ADIDAS

Reklamekampagne for ADIDAS i tæt samarbejde med Fotograf Anders Hald, prisvindende børnefotograf. Filmet og produceret af LION Creative.

Se case her »
Cafe sokkelund

CAFÉ SOKKELUND

Vision med denne film, var at vise oplevelsen, maden og hele den gode stemningen på Café Sokkelund & Brasserie, beliggende på Frederiksberg.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Buch Construction
Buch ConstructionRasmus Buch, Founder
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
KPMG
KPMGAnouska Wage, Talent Acquisition Specialist
Læs mere
I have had the pleasure to work with LION Creative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Balance 2 Perform
Balance 2 PerformRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central rolle i tilblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har stået overordnet for både website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem årene og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske kræfter hos LION Creative.
Hairsmile
HairsmileJeanette Velling, Stifter
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Finanssektorens UddannelsesCenter
Finanssektorens UddannelsesCenterMartin Hjortshøj, Chef for Digital Læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Martin fra LION Creative efter flere anbefalinger. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer indenfor animationsvideoer og reklamefilm. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Eva Fischer
Eva FischerEva Fischer, Ekspert i Familievirksomheder
Læs mere
LION Creative har produceret min nye, flotte hjemmeside og har stået for al videoproduktion og billeder på min platform og SoMe kanaler. Jeg er utrolig glad for den ekspertise jeg hele tiden får, det er enormt vigtigt for mig, at jeg har samarbejdspartnere, som kan hjælpe med de strategiske, digitale værktøjer, så jeg kan holde fokus på de ting, som jeg er bedst til. Nemlig at rådgive familievirksomheder.
Frislund Racing
Frislund RacingKim Schustin, Manager
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.
MEGGITT
MEGGITTKarina Paludan, Head of Marketing
Læs mere
Hos MEGGITT havde vi brug for en professionel video om vores firma og vise til verden hvad vi laver og menneskene bag vores brand. Vi havde fået anbefalet LION Creative af nogle gode kollegaer i branchen, og WOW hvor er vi bare SUPER GLADE og overvældede af det SUPER FLOTTE resultat. Den film som LION Teamet har produceret vækker stor glæde blandt alle vores ansatte og samarbejdspartnere.