LION CREATIVE

baseret i København
Vi er et dansk, kreativt bureau

med en kæmpe passion for at fortælle historier gennem billeder og film. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Det gør vi ved at skabe visuelt imponerende og engagerende indhold og sørge for, at det performer maksimalt.

Vores grundlægger, Martin Coops, er en visuelt tænkende person, der har en utrolig fascination for filmens verden og storytelling. Han har været passioneret omkring storytelling universet siden barndommen og har siden 2018 vendt sin kærlighed til det kreative til en succesfuld karriere i mediebranchen med resten af Teamet.

Hos LION Creative brænder vi for at hjælpe vores kunder med at finde magien i de visuelle historier og fortælle dem på en måde, så de bliver husket.

Vi sætter altid barren højt

og elsker at producere og levere visuelt imponerende arbejde, som er blevet vores kendetegn blandt vores kunder.

Vi er altid up-to-date med den seneste teknologi, så vi altid er i stand til at levere på et højt niveau.

Vores team består af nogle af branchens dygtigste kreative hoveder. Vi har art directors, producere, grafiske designere, fotografer, klippere og data specialister, der arbejder sammen for at skabe det bedste resultat for vores kunder.

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at opnå deres mål, uanset om det er gennem et nyt lækkert website, en kreativ film, opdatering af marketing materiale eller en strategi for at tiltrække de rigtige kunder. Vi er stolte af at være en del af vores kunders succes og glæder os til at arbejde sammen med dig på dit næste projekt.

Mød Teamet

Martin

Founder | Producer | Strategi

Anastasia

Social Media Specialist

Emil

SEO | Google ADS Specialist

Chris

VFX | Motion Graphics

Aleksander

CINEMATOGRAPHER | Colorist | Postproduction

Hede

Digital Artist | Photographer

UDVALGTE CASES

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »

MAGASIN

Disse 3 reklamespots er produceret for Magasin i forbindelse med deres nye kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP, Aleksander Stokkebro.

Se case her »

MEGGITT

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGIT er som firma og vise produkter i verdensklasse.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Rasmus Buch
Rasmus BuchFounder, Buch Construction
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
Anouska Wage
Anouska WageTalent Acquisition Specialist, KPMG
Læs mere
I have had the pleasure to work with LIONCreative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Jeanette Velling
Jeanette VellingFounder, Hairsmile
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Kim Schustin
Kim SchustinManager, Frislund Racing
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.