LION CREATIVE

baseret i København
Vi er et dansk, kreativt bureau

med en kæmpe passion for at fortælle historier gennem billeder og film. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Det gør vi ved at skabe visuelt imponerende og engagerende indhold og sørge for, at det performer maksimalt.

Vores grundlægger, Martin Coops, er en visuelt tænkende person, der har en utrolig fascination for filmens verden og storytelling. Han har været passioneret omkring storytelling universet siden barndommen og har siden 2018 vendt sin kærlighed til det kreative til en succesfuld karriere i mediebranchen med resten af Teamet.

Hos LION Creative brænder vi for at hjælpe vores kunder med at finde magien i de visuelle historier og fortælle dem på en måde, så de bliver husket. Vi elsker at hjælpe gode mennesker og virksomheder med at få succes med de ting, som de brænder for. Det er dét der driver os først og fremmest – at hjælpe og løfte andre.

Vi sætter altid barren højt

og elsker at producere og levere visuelt imponerende arbejde, som er blevet vores kendetegn blandt vores kunder.

Vi er altid up-to-date med den seneste teknologi, så vi altid er i stand til at levere på et højt niveau.

Vores team består af nogle af branchens dygtigste kreative hoveder. Vi har art directors, producere, grafiske designere, fotografer, klippere og data specialister, der arbejder sammen for at skabe det bedste resultat for vores kunder.

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at opnå deres mål, uanset om det er gennem et nyt lækkert website, en kreativ film, opdatering af marketing materiale eller en strategi for at tiltrække de rigtige kunder. Vi er stolte af at være en del af vores kunders succes og glæder os til at arbejde sammen med dig på dit næste projekt.

Mød Teamet

Martin

Founder | Producer | Strategi

Anastasia

Social Media Specialist

Emil

SEO | Google ADS Specialist

Chris

VFX | Motion Graphics | ART DIRECTOR

Tine

Grafik | Tekstforfatter | MANUS

Aleksander

CINEMATOGRAPHER | Colorist | Postproduction

Hede

Digital Artist | Photographer

Kasper

fotograf I vertikal Content I SOME

Er det dig?

Vi søger altid nye kreative folk

Sådan kommer du i gang

Step 1

Book et møde

På mødet bliver vi klogere på dig og din forretning inden vi udarbejder en plan.

Step 2

Planen

Her tilpasser vi en plan og budget så alle er enige om, hvad vi gør.

Step 3

Eksekvering

Alt er klar og godkendt af dig som kunde og vi trykker på startknappen.

Vi er meget optagede af visuel storytelling, men vi er mest optagede af at hjælpe dig!

0 år
Videoproduktion
0 år
Digital Marketing
0 +
Hjemmesider
0 +
Reklame & Animationsfilm

UDVALGTE CASES

LION Creative Showreel - video og videoproduktion København

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »
ADIDAS

ADIDAS

Reklamekampagne for ADIDAS i tæt samarbejde med Fotograf Anders Hald, prisvindende børnefotograf. Filmet og produceret af LION Creative.

Se case her »
Cafe sokkelund

CAFÉ SOKKELUND

Vision med denne film, var at vise oplevelsen, maden og hele den gode stemningen på Café Sokkelund & Brasserie, beliggende på Frederiksberg.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Buch Construction
Buch ConstructionRasmus Buch, Founder
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
KPMG
KPMGAnouska Wage, Talent Acquisition Specialist
Læs mere
I have had the pleasure to work with LION Creative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Balance 2 Perform
Balance 2 PerformRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central rolle i tilblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har stået overordnet for både website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem årene og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske kræfter hos LION Creative.
Hairsmile
HairsmileJeanette Velling, Stifter
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Finanssektorens UddannelsesCenter
Finanssektorens UddannelsesCenterMartin Hjortshøj, Chef for Digital Læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Martin fra LION Creative efter flere anbefalinger. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer indenfor animationsvideoer og reklamefilm. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Eva Fischer
Eva FischerEva Fischer, Ekspert i Familievirksomheder
Læs mere
LION Creative har produceret min nye, flotte hjemmeside og har stået for al videoproduktion og billeder på min platform og SoMe kanaler. Jeg er utrolig glad for den ekspertise jeg hele tiden får, det er enormt vigtigt for mig, at jeg har samarbejdspartnere, som kan hjælpe med de strategiske, digitale værktøjer, så jeg kan holde fokus på de ting, som jeg er bedst til. Nemlig at rådgive familievirksomheder.
Frislund Racing
Frislund RacingKim Schustin, Manager
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.
MEGGITT
MEGGITTKarina Paludan, Head of Marketing
Læs mere
Hos MEGGITT havde vi brug for en professionel video om vores firma og vise til verden hvad vi laver og menneskene bag vores brand. Vi havde fået anbefalet LION Creative af nogle gode kollegaer i branchen, og WOW hvor er vi bare SUPER GLADE og overvældede af det SUPER FLOTTE resultat. Den film som LION Teamet har produceret vækker stor glæde blandt alle vores ansatte og samarbejdspartnere.