Søgemaskineoptimering

Kom foran konkurrenterne - SEO er fundamentet i din langsigtede digitale strategi
En digital marketing strategi har mange facetter.

En grundlæggende og essentiel del af digital marketing er søgemaskineoptimering – eller SEO, som det også kaldes. Målet er simpelt: At ligge øverst i søgeresultaterne på alle de søgninger der er relevante for netop din virksomhed.

Hvorfor er det så vigtigt at ligge i toppen af søgeresultaterne?

Det er det, fordi en søgning på Google, i mere end 90% af tilfældene, ender med et klik på en af de tre øverste søgeresultater. En endnu vigtigere pointe er, at færre end 5% af alle Google-søgninger ender med at klikke videre på side 2 i søgeresultaterne.

Hvordan gør man så?

Søgemaskineoptimering (SEO) kan i grove træk inddeles i to kategorier:

Onsite

De ting der kan optimeres på din virksomheds hjemmeside.

Offsite

De tiltag der kan gøres via andre hjemmesider / domæner.

Vores tilgang til SEO

er som udgangspunkt at få styr på onsite-optimeringen først inden vi begynder på offsite ( også kaldes linkbuilding og outreach. )

Det gør vi af den simple årsag, at der skal være noget relevant indhold at linke til fra andre domæner. Effekten af linkbuilding er med andre ord størst, hvis der er sammenhæng mellem det der linkes til.

Men inden vi starter

med SEO, skal vi først have lavet en grundig og gennemarbejdet søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen danner grundlag for hele SEO-arbejdet og er derfor definerende for, hvor godt det kommer til at gå.

Søgeordsanalysen fører til en søgeordsrapport, som kortlægger alle de søgetermer som er relevante for din virksomhed at ranke på.

UDVALGTE CASES

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »

MAGASIN

Disse 3 reklamespots er produceret for Magasin i forbindelse med deres nye kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP, Aleksander Stokkebro.

Se case her »

MEGGITT

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGIT er som firma og vise produkter i verdensklasse.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Rasmus Buch
Rasmus BuchFounder, Buch Construction
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
Anouska Wage
Anouska WageTalent Acquisition Specialist, KPMG
Læs mere
I have had the pleasure to work with LIONCreative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Jeanette Velling
Jeanette VellingFounder, Hairsmile
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Kim Schustin
Kim SchustinManager, Frislund Racing
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.