Filmproduktion

Vi har arbejdet med storytelling og videoproduktion i mere end 15 år
LION CREATIVE Backstage filmshoot

Fængende storytelling på film

Vi hjælper jer med at fortælle jeres virksomheds unikke historier gennem film og billeder, så I tiltrækker de rigtige kunder. Vi hjælper i hele processen og byder gerne ind med kreative idéer.

Video fylder mere og mere i det digitale landskab. Det er ingen hemmelighed, at videoannoncer og video-opslag på sociale medier har større effekt end billedopslag. Det skal også nævnes, at Youtube er verdens næststørste søgemaskine målt på antal søgninger om dagen. Youtube er desuden verdens klart største videosøgemaskine.

Vi har arbejdet med storytelling og videoproduktion i mere end 15 år, så står du og mangler en professionel hjælpende hånd til at fortælle den helt rigtige historie om din virksomhed, så har vi prøvet det mange gange før. Uanset om det er en reklamefilm, branding video, salgsvideo eller en animationsvideo, sidder vi klar med ekspertisen og den bedste løsning til dig.

Vil du læse mere om vores videoproduktion, så klik her.

Man skal brænde for at tænde

Vi er ikke bare et filmproduktionsselskab. Vi er fortællere, kunstnere, teknikere og drømmere. Vi brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe de film, de altid har forestillet sig, men aldrig troede var mulige.

Vi plejer at sige “Man skal brænde for at tænde” – og det efterlever vi, når vi vækker drømme til live via fantastiske filmproduktioner.

I en verden, hvor teknologi og medier konstant udvikler sig, forstår vi vigtigheden af at fortælle stærke, gribende historier. Det handler ikke bare om at tænde kameraet og skyde nogle billeder. Det er et håndværk, der kombinerer kunst, kreativitet og teknologi for at skabe noget helt unikt.

Uanset om du skal bruge en virksomhedsvideo, der virkelig kan fange dine kunders opmærksomhed, en dokumentarfilm der kan inspirere og uddanne, eller en reklamefilm, der kan skubbe dit brand til det næste niveau, har vi dig dækket ind.
Vi har hjertet og erfaringen til at hjælpe dig med at opnå dine visioner.

Og ved du hvad? Vi er vilde med det, vi laver! Vi mener virkelig, at en god film kan ændre verden, og det er det, der driver os hver eneste dag.

Så, er du klar til at begynde dit filmproduktionseventyr med os? Lad os sammen skabe noget uforglemmeligt. Udforsk vores hjemmeside, lær os bedre at kende, og tag kontakt til os, når du er klar. Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

Velkommen til LION Creative, hvor vi gør dine drømme til virkelighed.