MEGGITT

Afspil video

Opgaven

Vision

Da MEGGITT Denmark, en pioner inden for fremstilling af produkter, der er afgørende for medicinske applikationer, ønskede at forbedre deres brand awareness og skabe en bedre virksomhedsidentitet, vendte de sig til os hos LION Creative. Vores opgave var at producere en reklamefilm, der præsenterede virksomheden på en unik, personlig og autentisk måde.

Udfordringen var kompleks: Mange af MEGGITTs produkter er mikroskopiske piezo-keramiske komponenter, svære at visualisere og endnu sværere at illustrere deres betydning i hverdagen. Men vi trives på udfordringer og satte os for at løse dette.

Vores løsning involverede at bruge makrolinser og indstille produktionsmaskinerne for at filme de detaljerede dele af produktionsprocessen. Vi besluttede også at vise eksempler på produkter, der anvender MEGGITTs piezo keramik – som en pacemaker og en CT-scanner – for at skabe en stærk forbindelse mellem virksomhedens produkter og deres værdi i virkelige livsscenarioer.

Resultatet var en inspirerende reklamefilm, der ikke kun øgede MEGGITTs brand awareness, men også skabte en stærk følelse af identitet både eksternt blandt kunder og internt blandt medarbejdere. Filmen gav et autentisk indblik i hjertet af MEGGITT, deres passion for produktion, deres innovative tilgang til produktudvikling og viste virkelig, hvem MEGGITT er.

Medarbejdere hos MEGGITT har siden hen udtalt, at filmen har hjulpet dem med at forklare venner og familie præcis, hvad det er, de laver. Kunder har givet positiv feedback, og engagementet er steget.

Denne case viser kraften i dygtig videoproduktion, og hvordan den kan formidle et virksomheds DNA, skabe en stærk identitet, og hjælpe med at forklare komplekse produkter og processer på en simpel og engagerende måde.

Er du nysgerrig på, hvad LION Creative kan gøre for din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Karina Paludan
Karina PaludanHead of Marketing, MEGGITT
Læs mere
"Fantastisk eksekvering fra idé tli produktion til resultat! Filmen er et kæmpe hit både internt som eksternt hos samarbejdspartnere og kunder. Kæmpe ros til hele LION Teamet. Vi er meget begejstrede for filmen og den vækker stor glæde både internt blandt medarbejdere og hos vores samarbejdspartnere."