MEGGITT

Afspil video

Opgaven

Vision

I tæt samarbejde med MEGGITT Denmark har vi produceret en reklamefilm, der præsenterer deres virksomhed på en unik og personlig måde.

Filmen har fokus på “Menneskene bag” virksomheden og viser detaljer fra deres produktion, med særligt fokus på deres to kerneprodukter. Disse produkter er afgørende i flere medicinske applikationer, inklusiv pacemakere og CT-scannere.

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGITT er, samt at vise deres passion for produktion og deres innovative tilgang til at skabe produkter i verdensklasse.

Ved at fremhæve deres medarbejdere og deres ekspertise ønskede vi at give seerne en forståelse for virksomhedens unikke DNA.

Vi er stolte af at have leveret en film af høj kvalitet, der har været til stor glæde hos MEGGITT og deres medarbejdere. Ved at samarbejde tæt med dem, har vi formået at skabe en film, der ikke kun viser deres produkter, men også deres hjerte og sjæl.

Karina Paludan
Karina PaludanHead of Marketing, MEGGITT
Læs mere
"Fantastisk eksekvering fra idé tli produktion til resultat! Filmen er et kæmpe hit både internt som eksternt hos samarbejdspartnere og kunder. Kæmpe ros til hele LION Teamet. Vi er meget begejstrede for filmen og den vækker stor glæde både internt blandt medarbejdere og hos vores samarbejdspartnere."