ADAM & NOAH

Afspil video

Opgaven

Vision

Vi fulgte komikerduoen Adam & Noah på deres turné “Farvel og Tjak” inden de sluttede af med et kæmpe, udsolgt show i Royal Arena i København.

Under hele deres turné, og især på Stand up klubben Comedy Zoo i København, hvor meget af deres comedy materiale blev testet og afprøvet, gik vi i dybden med at dokumentere alt, hvad der foregik. Vi optog utallige timers materiale, både på scenen hvor de to komikere skabte magi, og backstage, hvor de forberedte sig til at give publikum en uforglemmelig oplevelse. Vi fangede øjeblikkene både før og efter deres shows, alt sammen for at give tilskuerne en unik mulighed for at komme med backstage og se den anden side af det spændende showbiz liv.

Vores kreative team hos LION Creative har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Adam & Noah mange gange før. Vi har fået lov til at skabe en masse forskelligt indhold sammen med dem, og vi er utrolig stolte af det, vi har opnået sammen. Vi værdsætter virkelig den gode relation, vi har bygget med dem gennem årene, og det er altid en fantastisk oplevelse at være ude og filme med den magiske komikerduo.

Når vi arbejder sammen med Adam & Noah, er der altid god energi og en ubeskrivelig stemning. De to komikere formår altid at bringe glæde og underholdning, både på og udenfor scenen. At få mulighed for at være en del af deres verden og opleve deres talent på nærmeste hold er noget, vi altid ser frem til, hver gang vi går i gang med et nyt projekt sammen med dem.