UNICEF

Afspil video

Opgaven

Vision

Vi hos LION Creative er utroligt stolte af at have haft muligheden for at arbejde sammen med UNICEF på en meget meningsfuld og inspirerende projekt. Vores opgave var at skabe en kampagnefilm, der skulle illustrere det værdifulde arbejde, som UNICEF udfører for de mest udsatte børn i verden. Samtidig var vi med til at fremhæve deres nye værktøj “Lean Fundraising”, som er designet til at optimere og strømline UNICEF’s globale fundraising-indsats.

Vores samarbejde med UNICEF og KPMG Danmark, som har udviklet Lean Fundraising værktøjet, gav os en dyb forståelse for UNICEF’s mission samt de unikke udfordringer og muligheder, de står over for. Vi fik indblik i, hvordan Lean Fundraising kan være et game-changer for organisationen, og hvordan det kan hjælpe dem med at maksimere deres ressourcer og gøre endnu mere for børn i nød rundt om i verden.

I processen med at skabe kampagnefilmen har vi stræbt efter at fange essensen af UNICEF’s arbejde og det transformative potentiale i Lean Fundraising. Vi har også haft gavn af vores langvarige samarbejde med KPMG, der har bidraget med dybdegående indsigt i, hvordan Lean Fundraising fungerer og kan påvirke UNICEF’s arbejde.

Resultatet er en kampagnefilm, der fortæller en kraftfuld og inspirerende historie om UNICEF’s arbejde, det innovative Lean Fundraising-værktøj og den positive forskel, disse initiativer gør for børn over hele verden. Vi er yderst stolte af resultatet og den positive respons, filmen har fået.

At arbejde med UNICEF på dette projekt har været en utrolig berigende oplevelse for hele vores team hos LION Creative. Det har givet os en endnu større passion for vores arbejde, da vi har set, hvordan det, vi gør, kan bidrage til at fremhæve og støtte så vigtigt et formål. Vi er taknemmelige for tilliden fra både UNICEF og KPMG og ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.

Vi vil gerne invitere dig til at se filmen og lære mere om det utrolige arbejde, UNICEF gør, samt hvordan Lean Fundraising hjælper med at gøre en endnu større forskel. Og hvis du er interesseret i at se, hvordan LION Creative kan hjælpe din organisation med at fortælle jeres historie og engagere jeres publikum på en meningsfuld måde, vil vi meget gerne høre fra dig.

Anouska Wage
Anouska WageTalent Acquisition Specialist, KPMG
Læs mere
"I have had the pleasure to work with LION Media and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Media create are a great success internally in KPMG, and externally."