WebDesign

Få en flot, kreativ hjemmeside der sælger.

Hos LION Creative designer vi flotte, google-venlige hjemmesider, som kommunikerer tydeligt og konverterer salg, så det kan mærkes på din bundlinje.

Vi kan både optimere din nuværende hjemmeside, så den står helt skarpt eller vi kan designe et helt nyt website til dig med udgangspunkt i dine ønsker.
Du ejer selv din hjemmeside. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – det mener vi nemlig er god købmandsskik.

Vi tror på, at godt design er god forretning. Derfor laver vi flotte hjemmesider, som hjælper dig med at tiltrække nye kunder, så du kan holde fokus på de ting, du er bedst til.

Derfor foretrækker kunderne vores hjemmesider:

Hjemmeside

ONLINE BRANDING OG IDENTITET

Din hjemmeside er din digitale adresse, hvor du inviterer brugere indenfor og kan kommunikere med potentielle kunder uden at blive forstyrret. Du har derfor mulighed for, at give dine besøgende en særlig oplevelse.

Din hjemmeside er derfor essentiel for din forretning. Dette er uanset om du er psykolog, konsulent, frisør og henvender dig til enten private eller B2B.

Webshop (E-commerce)

SALG AF PRODUKTER OG SERVICES ONLINE

En webshop er et super supplement til en fysisk butik. Har du et godt produkt behøver du ikke lade dig begrænse af geografien. Hvis du markedsfører din nye webshop godt, vil du også erfare, at kunderne også handler uden for butikkens åbningstider.

Hos LION Creative har vi både drevet egne webshops i +10 år og har bygget og designet mange. Vi kan derfor hjælpe dig med at optimere eller bygge din webshop, både hvad angår design af shoppen, den daglige drift og markedsføringen af dine produkter.

Når vi laver webshops har vi altid brugervenligheden for øje. Det skal være rart at komme ind i butikken og nemt for dine kunder, at finde dine produkter.

UDVALGTE CASES

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »

MAGASIN

Disse 3 reklamespots er produceret for Magasin i forbindelse med deres nye kollektion. Filmet og klippet af LION Creatives DOP, Aleksander Stokkebro.

Se case her »

MEGGITT

Visionen med filmen var, at give et autentisk indblik i, hvem MEGGIT er som firma og vise produkter i verdensklasse.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Rasmus Buch
Rasmus BuchFounder, Buch Construction
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
Anouska Wage
Anouska WageTalent Acquisition Specialist, KPMG
Læs mere
I have had the pleasure to work with LIONCreative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Jeanette Velling
Jeanette VellingFounder, Hairsmile
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Kim Schustin
Kim SchustinManager, Frislund Racing
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.