WebDesign

Få en flot, professionel hjemmeside, der tiltrækker flere kunder til din forretning.

Hos LION Creative designer vi flotte, google-venlige hjemmesider, som kommunikerer tydeligt og konverterer salg, så det kan mærkes på din bundlinje.

Vi kan både optimere din nuværende hjemmeside, så den står helt skarpt eller vi kan designe et helt nyt website til dig med udgangspunkt i dine ønsker.
Du ejer selv din hjemmeside. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – det mener vi nemlig er god købmandsskik.

Vi tror på, at godt design sælger. Derfor laver vi flotte hjemmesider, som hjælper dig med at tiltrække nye kunder, så du kan holde fokus på de ting, du er bedst til.

Derfor foretrækker kunderne vores hjemmesider:

Hjemmeside

ONLINE BRANDING OG IDENTITET

Din hjemmeside er din digitale adresse, hvor du inviterer brugere indenfor og kan kommunikere med potentielle kunder uden at blive forstyrret. Du har derfor mulighed for, at give dine besøgende en særlig oplevelse.

Din hjemmeside er derfor essentiel for din forretning. Dette er uanset om du er psykolog, konsulent, frisør og henvender dig til enten private eller B2B. Vi tror på godt Hjemmeside Design.

Webshop (E-commerce)

SALG AF PRODUKTER OG SERVICES ONLINE

En webshop er et super supplement til en fysisk butik. Har du et godt produkt behøver du ikke lade dig begrænse af geografien. Hvis du markedsfører din nye webshop godt, vil du også erfare, at kunderne også handler uden for butikkens åbningstider.

Hos LION Creative har vi både drevet egne webshops i +10 år og har bygget og designet mange. Vi kan derfor hjælpe dig med at optimere eller bygge din webshop, både hvad angår design af shoppen, den daglige drift og markedsføringen af dine produkter.

Når vi laver webshops har vi altid brugervenligheden for øje. Det skal være rart at komme ind i butikken og nemt for dine kunder, at finde dine produkter.

brand logoer

UDVALGTE CASES

LION Creative Showreel - video og videoproduktion København

SHOWREEL

Denne showreel viser udvalgte film projekter, som vi har lavet for vores kunder. Filmen er en sammenklipning af udvalgte sekvenser.

Se case her »
ADIDAS

ADIDAS

Reklamekampagne for ADIDAS i tæt samarbejde med Fotograf Anders Hald, prisvindende børnefotograf. Filmet og produceret af LION Creative.

Se case her »
Cafe sokkelund

CAFÉ SOKKELUND

Vision med denne film, var at vise oplevelsen, maden og hele den gode stemningen på Café Sokkelund & Brasserie, beliggende på Frederiksberg.

Se case her »

KUNDERNE HAR ORDET

Buch Construction
Buch ConstructionRasmus Buch, Founder
Læs mere
Vi har været kunde hos LION Creative i 3 år, hvor Buch Construction virkelig har taget fart. Vi har vækstet over 800% siden vi startede samarbejdet med LION Creative. Martin og hans dygtige Team har styr på alt det med markedsføring, film, storytelling og strategi. Det er meget betryggende at have nogle på holdet, der bare ka deres kram, så vi kan holde fuldt fokus på de ting, som vi er gode til i Buch Construction.
KPMG
KPMGAnouska Wage, Talent Acquisition Specialist
Læs mere
I have had the pleasure to work with LION Creative and Martin on several projects. He is very creative, comes with great input, the communication is easy and the team is flexible and hard working to meet the deadlines. And most importantly, the results have been amazing. The videos Martin and LION Creative create are a great success internally in KPMG, and externally.
Balance 2 Perform
Balance 2 PerformRobert Petersen, Founder
Læs mere
Martin og LION Creative har haft en central rolle i tilblivelsen af Balance2Perform projektet, da Martin og hans dygtige Team har stået overordnet for både website, intranet, filmproduktion, billeder og SEO optimerring for Balance2Perform. Vi er utroligt glade for det gode samarbejde gennem årene og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde. Mine varmest anbefalinger til nogle utroligt talentfulde og strategiske kræfter hos LION Creative.
Hairsmile
HairsmileJeanette Velling, Stifter
Læs mere
Jeg kontaktede LION Creative, da jeg skulle have lavet en erhvervsvideo til min salons Facebook. Jeg er så glad og lykkelig, da resultatet er mere end fantastisk..!! Jeg har allerede booket Martin til at lave en ny hjemmeside til Hairsmile i starten af det nye år!!! Aldrig har jeg oplevet en så sød, ærlig og varm person, og når personlighed og resultatet af opgaven følges ad, kan jeg KUN give alle mine bedste anbefalinger!
Finanssektorens UddannelsesCenter
Finanssektorens UddannelsesCenterMartin Hjortshøj, Chef for Digital Læring
Læs mere
Jeg henvendte mig til Martin fra LION Creative efter flere anbefalinger. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner til vores digitale læringsafdeling med kompetencer indenfor animationsvideoer og reklamefilm. Det viste sig at være det helt rigtige match.
Eva Fischer
Eva FischerEva Fischer, Ekspert i Familievirksomheder
Læs mere
LION Creative har produceret min nye, flotte hjemmeside og har stået for al videoproduktion og billeder på min platform og SoMe kanaler. Jeg er utrolig glad for den ekspertise jeg hele tiden får, det er enormt vigtigt for mig, at jeg har samarbejdspartnere, som kan hjælpe med de strategiske, digitale værktøjer, så jeg kan holde fokus på de ting, som jeg er bedst til. Nemlig at rådgive familievirksomheder.
Frislund Racing
Frislund RacingKim Schustin, Manager
Læs mere
Mere professionel tilgang til opgaver findes ikke. LION Creative og Martin er virkelig en inspiration. Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer en markedsførings opgave.
MEGGITT
MEGGITTKarina Paludan, Head of Marketing
Læs mere
Hos MEGGITT havde vi brug for en professionel video om vores firma og vise til verden hvad vi laver og menneskene bag vores brand. Vi havde fået anbefalet LION Creative af nogle gode kollegaer i branchen, og WOW hvor er vi bare SUPER GLADE og overvældede af det SUPER FLOTTE resultat. Den film som LION Teamet har produceret vækker stor glæde blandt alle vores ansatte og samarbejdspartnere.